onze projecten

Een huis en tuin die perfect bij je passen en waar je je helemaal thuis in voelt.
Dat is het doel van onze interieurarchitecten. Zij luisteren, denken mee en geven je eerlijk en nuchter advies voor je totaalinrichting met een gedetailleerd plan.

Outdoor

Voor de renovatie van een modernistische villa uit de jaren '70 werd vertrokken van wat behouden moest worden, en hoe dit aangepast kon worden aan de hedendaagse normen van energie en comfort.

Van bij het begin van het project werd feelathome mee betrokken bij de totaalinrichting van deze ruime woning én de tuinen en terrassen rondom.

Door gebruik te maken van een warm kleurenpallet met luxueuze en authentieke materialen, werden de grote volumes met de hoge plafonds omgetoverd tot gezellige en uitnodigende leefruimtes.

Aan de rand van het Hageland met haar kenmerkende heuvelruggen, bouwden deze klanten een klassieke luxueze villa.

Deze levensgenieters creëerden een echt paradijs in hun tuin.

De villa en het bijgebouw werden gerestaureerd met respect voor de geschiedenis van het huis en ook het 30 jaar oude zwembad werd in ere hersteld.

Vintage designstukken en kunstobjecten worden op een doordachte manier gecombineerd met nieuwe meubels. 

De bewoners van dit huis lieten hun tuin helemaal onder handen nemen.  De klassieke Engelse beplanting maakte plaats voor een hedendaags tuinontwerp met wilde bloemen en grassen.

Blikvanger zijn het centraal gelegen zwembad en het grote poolhouse, dat een echte uitbreiding van de woning werd.

 

In de tuin van deze ruime villa waren al heel wat ingerichte hoekjes en terrassen, maar met de bouw van de poolhouse werd deze tuin echt helemaal paradijslijk.

 

Deze klanten waren zo gehecht aan hun 'oude' huis en de fantastische ligging ervan, dat ze kozen voor een ingrijpende renovatie.

Na de verbouwingswerken heeft deze villa evenveel comfort als een hedendaagse nieuwbouwwoning, maar je voelt dat er al écht geleefd is.

Het huis is omgeven door oude bomen en grote struiken en planten.

Perfect om her en der gezellige hoekjes te maken zodat je de hele dag door buiten kan genieten. 

Op een unieke locatie, omgeven door veel groen en oude bomen, creëerden de bewoners een stukje paradijs, waar je jezelf even helemaal van de wereld waant.

 

Dit ruime dakterras op de vijfde verdieping is een echte oase van rust in de drukke grootstad.

Tot in de puntjes ingericht met slim ingewerkte opbergruimtes, planten en bomen in grote ambachtelijke potten, en een apart eet- en lounge gedeelte.

Op dit zuid-geörienteerde terras brengt een Umbris lamellendak de nodige schaduw, zonder dat daarbij teveel licht wordt weggenomen in de woning binnen.

Met de L-vormige lounge-set en een tafel voor 6 personnen kregen deze bewoners er een volwaardige extra outdoor leefruimte bij.

De bewoners van deze villa hebben iets met het Zuiden.  Hun riante villa werd ingericht met warme kleuren, eclectische patronen en etnische objecten en souvenirs.

Deze stijl werd doorgetrokken naar hun terras, met aardetinten, veel hout en vrolijke details.

Kijk vanop hun terras naar de glooiende heuvels rondom rond en met een beetje verbeelding waan je je in een luxe lodge op de Afrikaanse savanne.

Bij de aanleg van deze nieuwe terrassen en tuin werd bewust gekozen voor veel hout en eenvoudige vormen die het ruimtegevoel versterken. Het geheel oogt rustig, stijlvol én uitnodigend.

Deze klant vroeg om een oplossing waardoor hij het hele jaar door kon buiten genieten.

feelathome voorzag onder een Umbris lamellendak een complete outdoor leefruimte, perfect voor elk seizoen!

 

Deze prachtige gerestaureerde kasteelhoeve ligt midden in een uitgestrekt groen domein.

Het ruime terras met buitenhaard werd een idyllische outdoor leefruimte.

Een warme authentieke stijl spreekt uit deze tuin en poolhouse. De tijdloze meubelen sluiten perfect aan bij de karaktervolle gebouwen en natuurlijke tuin.

De tuin van dit huis ligt op een unieke plek, omgeven door oude bomen en grenzend aan een park.

Om zoveel mogelijk van het groen rondom rond te kunnen genieten, ontwierp Livinlodge een poolhouse met grote raampartijen aan 3 kanten.

Voor de inrichting kozen we voor slanke, elegante meubels, die het zicht naar buiten zoveel mogelijk vrij laten.

In de groene rand rond onze drukke hoofdstad ligt deze woning op een unieke locatie.

We creëerden er een tuin met verschillende hoekjes en sferen zodat er voor elk moment en gezelschap een plekje is.

In deze weelderige tuin ga je op ontdekking. Her en der werden plekjes ingeplant, elk met een eigen functie.
In de schaduw van de boom werd een rustig hoekje gecreëerd om de loungen in de Tribu sofa. De steiger naast de zwemvijver werd ingericht met een set van Paola Lenti.
En op het grote terras naast het huis nodigt de lage tafel met gezellige ‘loveseats’ van Piet Boon uit om urenlang te genieten het unieke uitzicht.

Een poolhouse waarvan de glazen wand volledig weggeschoven kan worden: welkome aangename schaduw op hete zomerdagen, een gezellige lichte leef-kamer als het frisser wordt. De poolhouse werd ingericht met een lage eettafel en bijpassende brede 'loveseats' van Piet Boon en voelt dus ook echt aan als een extra tuinkamer. Aan de overkant van het zwembad werd een hoekje gecreëerd met fauteuils van Vincent Sheppard in natuurlijke tinten die mooi samen gaan met de kleuren van het huis.

Een hele zomerdag lang genieten in eigen tuin. Zalig wegdromen op Tribu ligbedden, cosy aperitieven in de Viteo loungehoek, en uitgebreid tafelen in de koele schaduw van de Jardinico parasol. 

In deze tuin werd volop gekozen voor tijdloze luxe en elegantie. Het natuurlijk teak van de Tribu eettafel harmonieert mooi met het gedempte kleurenpallet in tinten van warm grijs, ivoor en zand.
De zithoek werd afgewerkt met een groot buitentapijt van Limited Edition in de kleur 'Pebblestone'. De terraslamp en -verwarmer van Heatsail zorgt voor geborgenheid en warmte op frissere zomeravonden.

Een cosy zithoek van Paola Lenti, met kussens en poefs in tinten van aquamarijn, turqoise en kobaltblauw. En daarnaast de pure en eenvoudige lijnen van de Tribu Illum eettafel in wengé en teak. 

Of hoe twee contrasten perfect kunnen harmoniëren.

Je thuis op vakantie voelen, wie wil dat niet?

De prachtige tuinmeubelen van Tribu, Kettal en Paola Lenti zijn perfect afgestemd op deze strakke tuin. Picture perfect!

feelathome mocht vorige zomer voor één van haar belgische klanten een architecturaal vakantiehuis met groot terras inrichten in het zuiden van Frankrijk. Neem even een kijkje hoe de Tribu collecties daar tot hun recht komen.

Een volledig ingericht terras met zicht op de stad.

Ontdek de prachtige Paola Lenti modellen en kleuren die het hier zo gezellig maken.

Indoor

Anke en Geert hebben sinds jaren hun hart verloren aan Noorwegen. 7 jaar geleden bouwden ze een berghut in een prachtig en ongerept landschap.

Heel recent realiseerden zij hun tweede droom: een nieuwe, luxueuze hut, boven de poolcirkel aan de rand van de Arctic Ocean op het eiland Senja.

 

Voor de renovatie van een modernistische villa uit de jaren '70 werd vertrokken van wat behouden moest worden, en hoe dit aangepast kon worden aan de hedendaagse normen van energie en comfort.

Van bij het begin van het project werd feelathome mee betrokken bij de totaalinrichting van deze ruime woning én de tuinen en terrassen rondom.

Door gebruik te maken van een warm kleurenpallet met luxueuze en authentieke materialen, werden de grote volumes met de hoge plafonds omgetoverd tot gezellige en uitnodigende leefruimtes.

Goed weggestopt achter een doordeweekse huizenrij ligt deze verborgen parel.

Dit grote fabriekspand werd tot in de puntjes gerestaureerd met verfijnde materialen en met oog voor het kleinste detail.

De grote, zonovergoten ruimtes vragen om royale, maar toch elegante en luxuezue meubelen. Helemaal feelathome dus!

Wie zei dat een nieuwbouw woning weinig karakter heeft? De eigenaars van deze riante moderne villa bewijzen het tegendeel!

Van bij het begin van het project werd feelathome mee betrokken bij de totaalinrichting van deze ruime woning.

Door gebruik te maken van een warm kleurenpallet met luxueuze en authentieke materialen, werden de grote volumes met de hoge plafonds omgetoverd tot gezellige en uitnodigende leefruimtes.

De bewoners van dit statige pand wensten de klassieke uitstraling van hun woning te behouden, ook na een grondige renovatie.

Er werd bewust gekozen voor een zacht toon-op-toon kleurenpallet, tijdloze comfortabele meubels en tapijten en voldoende plaats voor hun kunst- en verzamelobjecten.

 

Deze klanten waren zo gehecht aan hun 'oude' huis en de fantastische ligging ervan, dat ze kozen voor een ingrijpende renovatie.

Na de verbouwingswerken heeft deze villa evenveel comfort als een hedendaagse nieuwbouwwoning, maar je voelt dat er al écht geleefd is.

De elementen of meubels waar herinneringen aan vasthangen, bleven behouden, en lieten we perfect samengaan met de nieuwe inrichting.

In het glooiende landschap rond Leuven werd een prachtige nieuwbouw villa gezet, met doordachte lijnen en alle modern comfort.

Voor het interieur werden natuurlijke materialen zoals hout en marmer gebruikt. Hierdoor krijgt deze strakke nieuwbouw een uitnodigend en warm karakter.

Voor de totaalinrichting van dit appartement voegen we met verschillende stofferingen en zit-elementen een zachte en luxuezue toets toe aan het strakke maatwerk van de kastenwanden en de keuken.

 

Op een unieke locatie met een historisch verleden staat een prachtig gerestaureerd gelijkvloers appartement.

Grote ruimtes met hoge plafonds en ramen lenen zich perfect voor een tijdloos interieur dat toch grandeur en luxe uitstraalt.

Strakke nieuwbouw in warme feelathome stijl

Dit hoekappartement op de 7e verdieping met rondomrond overdekte terrassen biedt alles wat we verwachten bij hedendaags stedelijk wonen.

Op het royale JoV-tapijt kwam een grote modulaire Indera LuV-zithoek met ingewerkte relax-elementen en 2 op maat gemaakte salontafeltjes. In het multimedia-meubel van Lema worden alle snoeren en apparaten netjes weggeborgen.

Op tijd kunnen ontspannen en weg zijn van het drukke leven. Daarom kochten deze klanten een aangenaam nieuwbouw appartement aan de kust.

De ruimte moest vooral praktisch ingericht worden, met veel ingewerkte kastruimtes en een goed doordachte materialenkeuze.

Het resultaat werd een licht en ruim appartement, voorzien van alle modern comfort en ingericht naar de persoonlijke smaak van de bewoners.

Achterin de tuin van deze klanten werd een luxueuze tuinkamer gebouwd, voorzien van alle modern comfort.

Overdag is het hier heerlijk rustig, ver weg van al het storende geluid van het verkeer. En 's avonds wordt dit gebouw een gezellige en uitnodigende cocon waarin je je helemaal weg van de wereld kan wanen.

De bewoners van deze hypermoderne ruime villa wilden absoluut vermijden hun droomwoning koel en ongezellig zou worden.

Al in de ontwerpfase kozen ze voor details in hout, parketvloeren waar mogelijk en ingewerkte kasten in warme tinten.

 

In de eetkamer zijn de lange boomstamtafel en de kleurrijke zitnis met de vele kussens in warme tinten de eyecatchers.

Diezelfde warme aardetinten vinden we terug in de zithoek, waar de Sahara-kleurige Flexform Boss fauteil meteen opvalt tussen de diepblauwe en donkere tinten.

Deze klassieke kustvilla ligt op amper 3 km van het strand en ademt een rustige en mondaine sfeer uit.

Strakke witte muren worden gecombineerd met zachtgrijze en blauwige tinten, zandkleuren en veel hout.

Kom binnen en droom over witte strandcabines, lange wandelingen en zand in de haren.

Een nieuw interieur in een oud huis, soms een moeilijke oefening, hier een perfecte match.

Dankzij de warme donkere tinten, veel naturel hout en de juiste accenten straalt dit huis tegelijk persoonlijkheid en stijl uit. Of hoe een combinatie van Italiaanse flair en Belgisch down-to-earth design een prachtige combinatie kunnen zijn.

Een strak nieuw appartement, thuis voor een kunstliefhebber, rustpunt in de stad.

Een nieuwe start in hetzelfde huis

Deze woning werd grondig gerenoveerd en volledig opnieuw ingericht. Natuurlijke materialen, een open ruimte en een warme sfeer waren de leidraad hierbij.

Ook voor de inrichting werd deze lijn doorgetrokken met een ogenschijnlijk ruwe afwerking, die doet dromen van een blokhut in de bergen. De combinatie van de houten wand met inbouwhaard, parketvloer en witte muren en maatkasten houdt het geheel licht.

De bewoners van deze halfopen bebouwing vroegen om een grondige re-styling, maar wilden wel een aantal stukken met emotionele waarde behouden.

Donkere houten meubels werden vervangen door tijdloze meubels in zachte en natuurlijke tinten.  Ook de keuken en de vloer werden vernieuwd. De bruine raampartijen werden wit geschilderd en in de plaats van de zware gordijnen kwamen halftransparante vouwgordijnen.

Beleef een unieke vakantie in Noorwegen