Dedon

< terug
Vernieuwing in outdoor design

Het Duitse Dedon is vooral gekend om haar innovatieve outdoor wicker. Dankzij deze weerbestendige synthetische vezel is Dedon in staat om de vernieuwende, kleurrijke en hoogkwalitatieve outdoor meubels en accessoires te maken.
Voor de ontwerpen werkt Dedon samen met gekende designers wereldwijd. De productie van de tuinmeubelen gebeurt door vaklieden op ambachtelijke wijze: eerstekeus teakhout wordt gecombineerd met complexe wevingen in outdoor wicker.
Dit alles resulteert in de typische warme en uitnodigende kleurrijke stijl die het Dedon outdoor furniture zo typeert. 
De Dedon tuin- en terras meubels zijn tijdloze, unieke stukken van de hoogste kwaliteit. Dedon outdoor furniture koop je werkelijk voor jaren!

 

Een uitgebreide outdoor collectie
De Dedon collectie omvat tal van tuintafelstuinstoelen en tuinbankenloungesets en outdoor zithoekenligbedden en sunloungersrelaxzetelstuinverlichting en nog veel meer. Door kun tijdloze uitstraling passen ze perfect op elke terras en in elk poolhouse.

De zwembad-, terras, en tuinmeubelen van Dedon worden verkocht in meer dan 80 landen en vind je op de mooiste locaties wereldwijd.

 

Hoogwaardige materialen
De design tuinmeubels van Dedon zijn gemaakt van de beste materialen, zoals massief teakhout en UV-bestendig outdoor wicker. 
Voor de stoffering van de sofa's en de kussens worden weerbestendige stoffen gebruikt.

Hiermee is het exclusieve outdoor furniture van Dedon ontworpen om er jarenlang van te genieten.

  

Een stijlvolle outdoor ruimte met Dedon en feelathome
Maak van jouw tuin, terras of poolhouse een unieke en sfeervolle plek, met de outdoor meubels van Dedon en feelathome. Kom nu de luxueuze en tijdloze tuinmeubelen ontdekken bij feelathome!