Luxueuze tuinkamer

< terug

In de achtertuin van deze klanten werd een luxueuze tuinkamer gebouwd, voorzien van alle modern comfort.

Overdag is het hier heerlijk rustig, ver weg van al het storende geluid van het verkeer. En 's avonds, met de sfeerverlichting subtiel gedimd en de brandende haard, wordt dit gebouw een gezellige en uitnodigende cocon waarin je je helemaal weg van de wereld kan wanen.

Bovenop de verwarmde vloer kwam een extra zacht Anke-tapijt van JoV, een mix van mohair en fijne Nieuw-Zeelandwol. 

De diepe L-vormige Campiello zitbank van Flexform is gevuld met dons, en afgewerkt met extra rugkussens en plaids. De smalle Inclus console achter de zitbank leent zich goed om wat bijkomende sfeerverlichting, decoratie of boeken in de kijker te zetten.

Centraal in de zithoek staat een combinatie van 2 ronde Poliform Mondrian salontafeltjes, een poef van Evolution21 en een zacht velours Flexform Feelgood bijzetzeteltje.

In de op maat gemaakte kastenwand werd een bio-ethanol haard van Glammfire ingebouwd.

Naast het zwembad staat een donkere Kaba sofa van Paola Lenti met een Float pouf. Beiden zijn gemaakt van hoogwaardig sneldrogend en UV-bestendig materiaal.

Ook de grote velvet Nomad pouf van Tribu is in weerbestendige outdoor stof, en kan dus de hele zomer blijven buiten staan.

Het vierkante Paola Lenti Segni bijzettafeltje heeft een unieke top van handgemaakt geglazuurde tegels. Ook het ronde bijzettafeltje is ambachtelijke handwerk.

 

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

Kom langs wanneer het voor jou past

We maken altijd tijd voor jou, ook als het druk is. 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan