Tijdloze renovatie

< terug

De bewoners van dit statige pand wensten de klassieke uitstraling van hun woning te behouden, ook na een grondige renovatie.

Er werd bewust gekozen voor een zacht toon-op-toon kleurenpallet, tijdloze comfortabele meubels en tapijten en voldoende plaats voor hun kunst- en verzamelobjecten.

De Linteloo George zithoek werd op een rond tapijt van het Belgische Van Ghent geplaatst om de vorm van de ruimte iets zachter te maken.

De Ypsilon koffietafel en het lage Berlin dressoir zijn op maat gemaakt, in een combinatie van geboend staal en fineerhout van de oeroude moeraseik.

Met de comfortabele Flexform Guscio Alto fauteuil met hoge rug werd een gezellig hoekje gecreëerd om te lezen, te relaxen of om de voorbijgangers gade te slaan.

Aan de andere kant van de ruimte staat de op maat gemaakte ovalen Copenhagen eettafel, met dezelfde moeraseik top en poot in geboend staal. 

Zes royale Flexform Hera stoelen op een dik zacht tapijt van Jacaranda maken geven een luxueuze uitstraling aan deze eetplaats.

Het tafelblad van de Copenhagen tafel is afgeschuind, waardoor het blad nog eleganter oogt.

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

Kom langs wanneer het voor jou past

We maken altijd tijd voor jou, ook als het druk is. 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan