feelathome is méér dan een interieur & outdoor winkel

feelathome biedt een totaalaanbod aan om het tijdens de lente-en zomermaanden bij jou thuis écht gezellig te maken: design tuinmeubelen, outdoor lounge zithoeken, ligzakken of -bedden, buitentapijten, stevige potten en plantenbakken, parasols of zonnezeilen, buitenverlichting, heat strips, BBQ's en buitenkeukens... en decoratie.

Maar bij feelathome kan je vooral ook terecht voor advies en begeleiding van jouw totaalproject.

Samen bekijken we jullie plannen

Voor velen is het aanleggen van de tuin en de terrassen een eerste stap. Maar meestal betekent dit nog niet dat er een echte outdoor sfeer hangt. Eigenlijk moet je daar van in het begin rekening mee houden!

Kom eens langs! Breng foto's mee van jouw terras, poolhouse of de buitenruimte die je wil aanpakken. Ook een aantal foto's van de tuin en het huis zijn welkom, zo kunnen wij beter de sfeer proeven. Met een plannetje of een aantal afmetingen kunnen wij jou nog beter helpen en een eerste concreet advies geven.

Hoe wil ik buiten leven?

Eerst even in een gezellige lounge zetel bijpraten en een aperitiefje nemen. Ondertussen het eten voorbereiden en de BBQ aansteken. Dan met vrienden aan een grote, mooi aangeklede tafel aanschuiven om te genieten van een heerlijke maaltijd. Nadien nog wat napraten in de zithoek bij sfeervolle design buitenverlichting of aan een buitenhaard, omringd door exclusieve potten met aangepaste planten.

Of wordt het zwembad of de zwemvijver met bijbehorend overdekt terras of poolhouse de plaats waarrond alles zich afspeelt?

Indoor & outdoor in lijn met elkaar!

Met al deze elementen houden wij rekening. Zo vertalen wij jouw manier van outdoor living naar jouw project. feelathome zorgt ervoor dat jouw buitenruimte een leefruimte wordt en dat de sfeer en de lijnen van binnen doorgetrokken worden naar buiten. Daarvoor spelen wij met kleuren, materialen en designs en letten wij op het kleinste detail. Het plaatje moet gewoonweg kloppen!

Dat doen wij niet alleen in België, maar ook in het buitenland. feelathome mocht de afgelopen jaren voor haar Belgische klanten al vaak een vakantiehuis inrichten.

Neem hier al even een kijkje hoe wij onze verschillende collecties samenbrengen tot een mooi geheel.

Binnenkort ook een huiselijke buitenruimte?

Zie je het al helemaal zitten? Contacteer ons op 015 51 23 39, info@feelathome.be of via het contactformulier om een afspraak te maken.

Of kom gewoon langs in de winkel. Dan kunnen wij eventueel onmiddellijk rond jouw plan samenzitten. Hier vind je alvast onze openingsuren.

Tot binnenkort!