Advies & totaalinrichting

< terug

feelathome is méér dan een interieurwinkel

Kom eens langs en we bespreken hoe we jouw project kunnen begeleiden. We hebben alles om jouw interieur of tuin tot in de details aan te kleden. Of je nu een nieuwe zetel wil of het hele interieur wil aanpakken, Anke en Geert staan voor je klaar.

Breng eventueel een plannetje mee, foto’s van de huidige sfeer of van jouw ideeën. Dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Onze troeven

  •   Individuele begeleiding door Anke
  •   Persoonlijk advies dat rekening houdt met jouw wensen en noden
  •   Vlotte levering, precieze montage en plaatsing
  •   Verregaande na-service

Jouw tevredenheid: daar doen we het voor!

Contacteer ons op 015 51 23 39, info@feelathome.be of via het contactformulier.

Ontdek hier onze projecten. Misschien vind je er wel wat jij bij jou thuis wil.

Samen bekijken we jullie plannen

Ga je verbouwen of zet je een nieuwbouw? Misschien heb je al een plan van een architect? Kom nu al eens langs.

Wij kijken samen met jou al wat verder dan de technische en architecturale kant. Bij ons staan gezelligheid, functionaliteit, misschien kindvriendelijkheid en vooral jouw persoonlijkheid centraal.

Wil je ook wat hulp bij de materiaalkeuze van je verbouwing? We geven neutraal advies en wijzen je de weg. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de materialen mooi op elkaar afgestemd zijn en zo het begin zijn van jouw droominrichting.

Koester wat je al hebt

Misschien denk je dat om een ruimte te veranderen alles eruit moet, er muren moeten sneuvelen, moet bijgebouwd worden,... Helemaal niet!

Het zal je verbazen hoe vernieuwend het is om je meubels eens anders te plaatsen en er wat nieuwe elementen aan toe te voegen.

Kleuren en texturen maken het verschil

Sfeer creëren doe je niet alleen door je meubels te veranderen. Wij gaan nog een stapje verder en geven ook kleuradvies.

We beschikken over kleurenkaarten van Trimetal, Sikkens, Levis, Farrow & Ball, Flamant,... En we hebben een uitgebreid aanbod aan stoffen van Kvadrat, Carlucci, Aristide, Designers Guild, Romo, Sahco, Kirby House,...

Verlichting: de finishing touch

Verlichting zorgt voor de juiste sfeer. Technische in- of opbouwverlichting zorgt voor het functionele licht en de juiste accenten. Met de juiste decoratieve verlichting maken we het af.

We werken zelfs samen met een lichtkunstenaar die van verlichting unieke objecten maakt.

Wil je jouw project ook door ons laten aanpakken?

Contacteer ons op 015 51 23 39, info@feelathome.be of via het contactformulier.

Tot binnenkort in ons Open Huis & Tuin!

Bekijk onze projecten.

Onze collecties

Je vindt bij ons een totaalaanbod van zetels en zithoeken, meubels, tapijten, sfeervolle verlichting tot raamdecoratie, kunst en etnische objecten. Zuivere lijnen, natuurlijke materialen, exclusiviteit en kwaliteit staan centraal.

Uitgebreid aanbod met Belgisch accent ...

We hebben een evenwichtige collectie van designmerken gecreëerd. Door de jaren kregen we een voorkeur voor Belgische producten. Waarom het ver gaan zoeken als we dichtbij zoveel creativiteit, originaliteit en vooral kwaliteit hebben! Bovendien hebben we met onze leveranciers een unieke band. Dit heeft ook voordelen voor jou. We brengen af en toe primeurs, doen veel maatwerk, krijgen extra ondersteuning,...

Meubelen van Indera, Interni Edition, Tribù, Jov, Libeco en veel anderen nemen bij ons een prominente plaats in. Maar we hebben ook een aantal belangrijke buitenlandse namen in ons assortiment zoals Lema, Artifort, Kristalia, Vibia, Foscarini,...

Wil je liever een fauteuil of tafeltje van een ander merk? Geen probleem, we passen ons aan aan de stijl en sfeer die jij wil.

... voor binnen en buiten

Bij feelathome vind je niet alleen alles om het binnen gezellig te maken. Sinds een paar jaar hebben we ook een mooie tuincollectie. Het Belgische Tribú en Domani, Paola Lenti, Kristalia en Viteo zijn onze toppers.

Kortom, we hebben alles om jou een mooi afgewerkte thuis te bezorgen.