Collectie zitmeubelen voor buitenshuis. Wabi biedt een tijdloze en verfijnde elegantie waardoor de gebruiker kan genieten van de rust en het groen van de tuin, in harmonie met de natuurlijke omgeving. Deze collectie zitmeubelen, die bestaat uit tweezits, driezits, leunstoelen en een tuinschommel, is volledig van milieuvriendelijke materialen vervaardigd.  De metalen structuur is van AISI 316 roestvrij staal, de zichtbare componenten van Iroko-hout (met FSC-attest).  De bekleding is van een nieuwe, dikke en flexibele handgeweven stof waardoor de rugleuning zacht en comfortabel wordt. Hij is vervaardigd van een niet-toxische, waterdichte en vuurbestendige silicone, voorzien van de typische rope-stof van Paola Lenti, een recycleerbaar garen op basis van polyolefines.

De kussens zijn gemaakt van een materiaal dat specifiek geschikt is voor gebruik buitenshuis. Ze zijn overtrokken met de nieuwe polyester terrystoffen, Luz en Mare, die een hoge bestendigheid garanderen tegen UV-stralen en atmosferische stoffen.

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

Kom langs wanneer het voor jou past

We maken altijd tijd voor jou, ook als het druk is. 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan