Ecosmart Cyl

< terug

De feelathome EcoSmart Fire studio
De EcoSmart haardvuur is een Australische innovatie – een milieuvriendelijke open haard. Deze openhaard werkt zonder rookkanalen en vereist minimale installatiewerken, geen verbindingskanalen voor brandstoftoevoer, wat het dus ideaal maakt voor gebruik in een appartement en loft.
Gevuld met een hernieuwbare energiebron (brand spiritus) brandt het zonder rookontwikkeling en is het zo goed als onderhoudsvrij.
Mede dankzij zijn opvallende flexibiliteit in design, biedt de eenvoud en het modulair systeem van de EcoSmart brander de consument een ongelooflijke keuze aan diversiteit.
Zijn eenvoudige vormen en gladde oppervlakken bieden u een modern meubelstuk dat perfect past binnen een eigentijdse, moderne leefwereld. De soberheid van de EcoSmart brander en zijn modulair design garanderen de consument zijn significante veelzijdigheid waardoor hij gemakkelijk kan gebruikt worden als vernieuwing voor een bestaande openhaard enerzijds of  als hoogstaand design object anderzijds.
De voordelen van EcoSmart Fire

Nieuw concept open haard – geen rookkanaal of inbouw nodig – efficiënte en effectieve warmtebron – onafhankelijk getest – ideaal voor appartementen, woningen, horecagelegenheden en kantoren – ongeëvenaarde design flexibiliteit – milieuvriendelijk – aangedreven door een nieuwe groene brandstof – u kunt de vlam regelen en ontsteken of doven op elk gewenst moment – grote keuze in materialen van steen, hout en staal – alle RAL kleuren mogelijk

 

Burner kit
De burner kit is de kern van het EcoSmart systeem, dit is het brandstofdepot. Het modulaire design biedt een enorme flexibiliteit. De brander kan worden geïnstalleerd in elke omgeving die voldoen aan de voorgeschreven installatie- en veiligheidsspecificaties.

De brandtijd wordt bepaalde door de hoeveelheid brandstof in de brander. Wanneer de brandstof is opgebrand, hoeft er niets gereinigd of geleegd worden. Het vuur is dan gedoofd en wanneer de brander is afgekoeld, is deze klaar om nagevuld en opnieuw ontstoken te worden.

U kunt de brander op elk gewenst moment ontsteken en doven. Ook kunt u zelf de intensiteit van de vlam bepalen met het ingebouwde regelsysteem. Dit biedt u de mogelijkheid om de warmte en de hoeveelheid brandstof die gebruikt wordt verbruikt te doseren.

 

Designer Range

De Designer Range bestaat uit vrijstaande modellen, welke meubelstukken op zich zijn! Er is geen aansluiting of inbouw nodig. Ideaal voor appartementen en zeer gewild bij menden die de open haard eenvoudig willen kunnen verplaatsen. Er als u verhuist, verhuist uw haard gewoon mee!

 

Renovater Range - Firebox
De roestvrijstalen, onderhoudsvrije modellen uit de Renovator Range bieden de mogelijkheid om het EcoSmart systeem op vrijwel iedere plek in huis te plaatsen bijvoorbeeld geïntegreerd in een kast of in een wand.

 

Grate Range
De Grate Range biedt u een selectie van op- en –inzet haarden waarmee u het EcosSmart systeem op een zeer eenvoudige en traditionele manier kunt gebruiken. Een geweldige manier om een ongebruikte open haard nieuw leven in te blazen of om een unieke open haard te creëren zonder moeite.

x h 620 x d 420

Wil je ook advies voor de inrichting van jouw interieur?

Wij vinden het erg belangrijk dat de inrichting van je huis en tuin bij je levensstijl past. Daarom luisteren we graag eerst naar je verhaal en kiezen daar de perfecte meubels bij uit. 

• Breng je plannen, afmetingen en foto's mee, zo kunnen we meteen concreet aan de slag

• Krijg nuchter en eerlijk advies van onze experts

• Totaalinrichting van A tot Z: van advies tot de plaatsing bij jouw thuis, wij doen alles zelf 

Kom langs wanneer het voor jou past

We maken altijd tijd voor jou, ook als het druk is. 

Of lees eerst meer over ons interieuradvies en hoe wij te werk gaan