Actie op alle tafels en stoelen

< terug

ACTIEVOORWAARDEN OP ALLE TAFELS EN STOELEN - TOT EN MET 9 MAART 2020

 

Heb je plannen voor een nieuwe tafel en stoelen? Kom dan eens langs, en we zoeken samen de perfecte tafel uit.

Bovendien bieden we nog tot en met maandag 9 maart hele mooie actievoorwaarden op al onze tafels, stoelen, banken en krukjes.

onze openingsuren

 

Zo vinden wij samen met jou de perfecte tafel:

De functie van de tafel

De eerste vraag die we je gaan stellen, is: 'Waarvoor ga je de tafel het meest gebruiken?' Wordt er dagelijks aan gegeten met het hele gezin? Heb je extra plaats nodig om aan jouw laptop te werken? Of zoek je vooral een sublieme eye-catcher?  

Van hieruit kunnen onze interieurarchitecten vertrekken om samen met jou de ideale tafel te vinden.

neem contact op met ons

De grootte

De ideale afmetingen voor jouw tafel wordt bepaald door het aantal personen en de beschikbare ruimte. Zorg dat je voldoende ‘loopruimte’ rond je tafel hebt en dat er genoeg plaats is om je stoel achteruit te schuiven. Als de standaardafmetingen niet voldoen, kunnen we ook volledig op maat werken.

Breng zeker foto's, plannen of afmetingen van je ruimte mee! Onze interieurarchitecten zijn hier heel ervaren in en zien meteen wat de beste oplossing is.

Bekijk hier meer tafels

 

  

De vorm van de tafel

De ‘klassieke’ rechthoekige tafel wordt nog altijd het vaakst gekozen en past in nagenoeg elke ruimte. Denk bij rechthoekig vooral niet aan saai! Kleine details zoals ‘afgesneden’ hoeken, een ‘verjongd’ blad of een subtiele kromming in de lijnen geven jouw tafel net dat beetje extra.

‘Gezelligheid’ is een gevoel dat we vaak associëren met ronde tafels. Zorg wel dat je plaats genoeg hebt. Een ronde tafel voor 6 personen zal meer ruimte innemen dan een rechthoekige tafel voor evenveel personen.

 

De stijl

Robuust massief hout? Ultrastrak design in composiet materiaal? Een stoer stalen onderstel of eerder een elegante centrale poot? Een blad gemaakt uit donkere moeraseik of in oogstrelend wit marmer?

De stijl van jouw tafel is allesbepalend voor de sfeer van de ruimte. Bij feelathome kijken we mee naar het geheel. Welke tafel past het best in jouw interieur én bij jouw persoonlijkheid?  Breng zeker foto’s of kleurstaaltjes mee dan kunnen we meteen aan de slag!

Meer stoelen en banken

De stoelen

Het is sowieso belangrijk om goed te zitten aan tafel! Op welke stoel je het best zit, is voor iedereen anders. Hier geldt vooral het advies: kom testen! Schuif jouw benen onder onze tafels en ervaar zelf welke stoelen jou het beste zitcomfort geven.

Wil je een mooi uniform geheel, dan kan je bijvoorbeeld hetzelfde hout van het tafelblad laten terugkomen in de poten van de stoelen.

Maar je kan ook de confrontatie aangaan. Contrast kan ook voor eenheid zorgen. Een moderne kuipstoel rond een brute houten tafel? Een luxueus gestoffeerde stoel naast een strakke zwarte tafel? Een bank aan de ene kant en lederen stoelen aan de overkant? Alles kan, zolang je maar op de juiste manier combineert. Wij zorgen daarvoor!

Kijk eens binnen bij onze andere klanten