Nieuwe merken bij feelathome

< terug

Bristol & Beam

feelathome staat ook dit jaar niet stil! Wij hebben maar liefst 5 nieuwe merken toegevoegd aan onze indoorcollectie 2015-2016. Daarnaast breiden wij de bestaande collectie van Poliform uit met zithoeken.

Ontdek vanaf nu Linteloo, Van Rossum, More, Mater en Penta bij feelathome.

Van Rossum

Van Rossum is een Nederlands merk, gespecialiseerd in massief houten meubelstukken. Daarbij wordt enkel gebruik gemaakt van hout met een FSC keurmerk uit beheerde bossen in Frankrijk. Omdat Van Rossum respect voor natuur en milieu hoog in het vaandel draagt, wordt elk stuk hout tot de laatste snipper benut. Je kan dus echt spreken van "verantwoord woonplezier".

De collectie van Van Rossum bestaat uit tafels, salontafels, consoles, dressoirs,... Dankzij de verschillende kleuren en structuren van het hout, de uitgebreide mogelijkheden qua maatwerk en het vakkundige handwerk is elk meubelstuk uniek!

More

Een meubelstuk van More is hedendaags, maar vooral tijdloos. Het design is dan ook licht, minimalistisch, open, vrij en helemaal niet dominerend. Het gebruik van hout en metaal versterkt het tijdloze karakter. Als je dit combineert met de Duitse standaard op het vlak van afwerking en kwaliteit, dan heb je een meubelstuk van More dat echt jarenlang meegaat.

Mater

Bij Mater draait alles rond ethisch verantwoord, tijdloos design. Het ethisch verantwoord zijn vertaalt zich in elk aspect van het productieproces: milieuvriendelijk gebruik van grondstoffen, gezonde werkomstandigheden en respect voor de medewerkers. Pas dan kan een mooi design volledig tot zijn recht komen!

Kom bij ons een greep uit de collectie van More ontdekken en geef zo een ethische toets aan jouw interieur.

Penta

Verlichting van Penta straalt elegantie, functionaliteit en kwaliteit uit. Voor Penta is verlichting een kwestie van evenwicht tussen sfeer en functionaliteit. Penta biedt dan ook verlichting aan die een nieuwe sfeer creƫert en die je kan aanpassen naargelang de eisen van de woonruimte.

Kom gerust eens langs om deze nieuwe merken te ontdekken, onze openingsuren vind je hier.