Nieuw: zetels van Poliform

< terug

poliform-mondrian

boven: Poliform Mondrian zithoek

Poliform werd in 1970 gelanceerd. Doorheen de jaren is het Italiaanse merk geëvolueerd tot een internationale speler die synoniem staat voor design meubelen van een uitzonderlijke kwaliteit.

De naam Poliform verwijst heel duidelijk naar de veelzijdigheid en multi-inzetbaarheid van haar collectie. Voor elke ruimte in jouw woning heeft Poliform de juiste oplossing: kastenwanden, dressings, sofa's, tafels, stoelen, stoelen...
Het uitgebreide kleurenpallet en de uiteenlopende types materialen zorgen ervoor dat met de Poliform collectie verschillende sferen gecreëerd kunnen worden.
Jong en hedendaags,  tegelijk tijdloos en warm, Italiaans en luxueus, ... Laat dat nu net hetgene zijn dat feelathome zoekt en naar haar klanten brengt! 

De sofa's: ultiem comfort en tijdloos design.

We waren al langer fan van de Bristol zithoek, een zachte en comfortabel sofa met de dubbele kussens als rugleuning en de fijne armsteunen.
Dit najaar breiden we onze Poliform collectie uit met de Mondrian zithoek. De Mondrian is een ontwerp van 2016, en geeft zijn strakke, hedendaagse lijnen een lichte en gesofisticeerde look aan elke woonkamer.

Kom ze binnenkort allebei ontdekken bij feelathome!

onder: Poliform Bristol zithoek 

poliform-bristol