Nieuw dit voorjaar bij feelathome

< terug

Met de Roda  Piper hebben we een nieuwe outdoor-zithoek in klassieke warme aardetinten die iedereen zal kunnen bekoren.


De Teka-tafel met haar diepgroene geglazuurde top daarentegen is een echte eycatcher waaraan niemand voorbij zal lopen.

 

Paola Lenti is dé topper als het over kleuren gaat, gecombineerd met uiterst duurzame outdoorkwaliteit. Mix en match is hier de boodschap!

Tribu blijft trouw aan haar gekende mediteraanse kleurenpallet van wit, wengé en linnen, gecombineerd met teak en kleurrijke accenten. Kom kennismaken met de nieuwe Regista dining chair en de elegante ronde T-Table.

De royale Dedon Mbrace lounge chair, met het oversisezd kussen is ideaal voor nonchalant outdoor genieten. 

Dedon Tibbo Sofa is een tijdloze zithoek in teak, met een zweempje Out of Africa.

Bij Gloster  ligt de nadruk op duurzaamheid, vakmanschap en tijdloos design. Of je kiest voor de Raw-tafel, de Loop-collectie met klassieke lijnen en afgeronde hoeken of de strakkere Grid zithoek ... met Gloster kies je outdoor furniture dat perfect past bij elke stijl.

Wie durft kan bij Kettal  dit seizoen kiezen voor hedendaagse kleurtjes met namen als sahara-geel, flamingo-roze, lagune-groen. In onze tuin kozen we voor het iets meer neutrale Bronze en Carbon en werkten we het geheel af met opvallende accessoires.

Het Belgische Manutti staat bekend voor haar stijlvolle en en sierlijke ontwerpen, waar een vleugje Italië nooit ver weg is. Deze lente staan de elegante Radius stoel  en de nieuwe Torsa tafel in onze tuinen te blinken.

Binnenkort misschien bij jou?