GAN handgeknoopte tapijten

< terug

Gan tapijten

We zijn blij om jullie een nieuw tapijtenmerk in onze collectie te kunnen voorstellen. GAN is de textiel- en tapijtencollectie van Gandia Blasco, een Spaans merk van outdoor meubelen.

Eind jaren '80 richtte José Gandia-Blasco een textielbedrijf op, verder bouwend op de jarenlange ervaring met textiel van zijn familie. Pas toen er midden jaren '90 ook een outdoor collectie kwam, is Gandia Blasco bekend geraakt bij het grote publiek. Toch bleef het bedrijf ondertussen trouw aan zijn traditie en bleef het tapijten produceren. Die zouden later onder de naam GAN een eigen merk worden.

Bij GAN ligt de focus niet alleen op tapijten maar ook op elementen die het interieur verder aankleden en die er een mooi, leefbaar geheel van maken.

Alle tapijten worden nog met de hand gemaakt door echte vakmensen. Zij vertalen de creativiteit van de designers in unieke tapijten waar wij jarenlang kunnen van genieten en die zorgen voor de nodige warmte en sfeer in huis.

De tapijten worden gemaakt in India, waar GAN actief de lokale economie stimuleert en lokale projecten steunt rond kinderbescherming en vrouwenrechten.

Samen met de designers worden er nieuwe productietechnieken opgezet om zo unieke tapijten op de markt te brengen: gehaakt, geknoopt, handgeweven, hand getuft, kilim, genaaid… Bovendien gebruikt GAN alleen natuurlijke materialen als wol, linnen, jute, katoen, zijde...

Kom de uitgebreide en unieke collectie van GAN tapijten ontdekken bij feelathome!

Neem contact op via onze contactpagina, op 015/51 23 39 of kom eens langs in onze showroom.